Hipnózis Marton Hipnozis

Hipnózis rendezvények

Hipnózis rendezvények

Nem minden hipnózis valódi hipnózis.
Ismerje meg az igazi alkalmazott komplementer hipnózist

 

Komplementer hipnózis klubrendezvények

Beszámolók klubrendezvényekről

 

Zsúfolásig megtelt teremben Balatonbogláron  2011 aug. 13-án

került megrendezésre a Komplementer Hipnózis Egyesület (KHE)  tagjainak valamint a családtagjaik és barátaik körében az ingyenes hipnózis klubnap.

Az elnöki megnyitó után a hipnozisterpiát alkalmazók élménybeszámolói azonnal magasfokra emelték a részvevők aktivitását  és hangulatát . Ugyanis  a hipnózisoktatás technikájával és mélylélektani lehetőségével elért és megvalósitott  eredményekről  személyes beszámolók hangzottak el a következő témákról:

 • hipnózisban elsajátitott és önhipnózisban rendszeresen megismételt és így megerőltetés nélküli 40 kg túlsúly leadásáról
 • transz állapotban végzett injekció nélküli, fájdalommentes fogászati beavattkozásokról és kezelésekről
 • izületi probléma feloldásáról  regressziós eljárással
 • kapcsolati problémák megoldásáról  hipnotikus reinkarnációs terrápiával
 • párkapcsolati érzelmek felderitéséről regressziós és reinkarnációs hipnózissal
 • pánikérzések, pszichoszomatikus tünetek kezeléséről  hipnózissal
 • új transzindukciós technikáról , a méz és a tej asszociációs alkalmazásáról
 • izomzati megmerevedések feloldásáról hipnózissal

Ezt követően önkéntjelentkezőknél a villámhipnózis került bevezetésre , majd terápia célra is felhasználható érzékcsalódás, hallucinációs és metaforás gyakorlatok bemutatásra.

A közössen elfogyasztott ebéd után a tudatos gondolatok ereje és a tudatalatti érzelmi kapcsolata került kifejtésre és megvitatásra.
A nap fénypontját a Marton Ildikó a „Hypnobirthing“ szülés hipnózisban cimű előadással
és filmbemutatóval koronázta.

Élénk hozzászólások tarkitották és fokozták a hipnotizőrök és hipnoterapeuták, valamint a rendezvényen megjelenő pszichológusok, természetgyógyászok és orvosok  gondolatvilágát.

A klubnap zárása leszögezte, hogy a komplemeter hipnózis és ezalatt az alternativ gyógyászat valamint a hipnocoaching területén új lehetőségek kerültek feltárásra és bemutatásra , amit a KHE további rendezvényein folytatni szeretnének.

 

 • c_IMG_2491
 • c_IMG_2493
 • c_IMG_2496
 • c_IMG_2497
 • c_IMG_2498
 • c_IMG_2501
 • c_IMG_2505
 • c_IMG_2507
 • c_IMG_2508
 • c_IMG_2514
 • c_IMG_2516
 • c_IMG_2530

Komplementer hipnózis nyílt klubnap Balatonszemesen

2012.08.11-én rendezte a KHE nyílt klubnapját Balatonszemesen
a Hotel Szindbád Kongresszusi termében, melyre a klubtagok és általuk meghivott családtagok és ismerősök nagy létszámban jelentkeztek.

Az ezévi rendezvény címszava „ a gondolatok és szavak hatalma“  volt. Az elnöki megnyító után Marton Ildikó előadásában kifejtette, hogy a gondolatok mindig a tudatban kerülnek megfogalmazásra a tudatalatti érzelmi erejének bevonásával.

A személyiségjegyek szerepe a hipnotikus kommunikációban meghatározza a személyek közötti kapcsolat mélységét és célirányos eredeményét hangsúlyozta Dr. Marton Victor.  A személyiségjegyek felismerése és ezáltal a beszédtechnikában történő felhasználása lehetővé teszi a személyek közötti gyors és célirányos kommunikációt, igy a hipnózissal történő kezelések eredményességét.

A KHE tagok élménybeszámlót tartottak a hipnózissal elért eredményekről.

Ezt küvetően villámhipnózis technikák kerültek bemutatásra majd Dave Elman“ gyorshipnózis módszere került részletes elemzésre.

A rendezvény záró előadása az energetikus és a quantum gyógyítás ismertetését, majd alkalmazásának bevezető gyakorlatait ismertettte.

A KHE nyílt rendezvény összegzésekor kifejtésre került, hogy a Szindbád hotel megfelelő helyszint bíztosit az évenkét egy alkalommal megrendezésre kerülő komplementer hiponózis klubnapnak.
Az előadások, a bemutatók valamint az élménybeszámolók magas szintü témái tovább növelték a hipnózis fontosságát és jövőbe vezető szerepét.

 

 

Komplementer Hipnózis Egyesület 5 éves jubileumi klubnap 2013

Balatonszemes, 2013.08.10.

„Először is köszönetnyilvánítás azért, hogy a Marton házaspár elsőként behozta Magyarországra a komplementer hipnózis oktatást, ezzel történelmet írva“
(Pap Lambert István)

 

Komplementer Hipnózis Egyesület jubileumi köszöntője

Marton Ildikó

Szeretettel köszöntöm a KHE jubileumi résztvevőit.

2007 áprilisában tartottuk az első hipnózis tanfolyamunkat Sopronban, majd ezt követően 2007. szeptember 15-én Budapesten indítottuk az NGH komplemneter hipnózis alaptanfolyamot.
Ezzel történelmet írtunk Magyarországon, hiszen mi voltunk az elsők, akik a nem csak orvosok számára ilyen mértékben hipnózis tanfolyamokat szerveztünk. Oktatásunkkal a hipnózisról kialakult mítoszt illetve téves elképzeléseket oszlattuk fel.

Úttörő feladat előkészitése és kivitelezése után több száz szakember tanulta meg nálunk a hipnózist. Vizsgázott hallgatóink Ausztráliától  Erdélyig sikeresen használják fel a hipnózist rendelőikben, praxisukban.

Azóta gombamódra szaporodnak a hipnózist tartó vagy gyorstalpaló tanfolyamok. Ki szeretném hangsúlyozni, hogy a hipnózis csak megfelelően szakképzett kezekben fejti ki a kívánt hatást, ellenkező esetben lelki sérüléseket okozhat. Ezért a jövő fő feladata az egységes nemzetközi szintü továbbképzés és vizsgáztatás.
Dr. Völgyesi Ferenc szavait szeretném idézni: „A modern hipnózis tudománya ősidőkre visszanyúló, jól felépitett rendszerre támaszkodik. Gyákorlásához rátermettség, vele született adottság is szükséges. Zongárzni, festeni mindenki megtanulhat, de nem mindenki juthat el a művészetek legmagasabb fokára“.

2008-ban megalapitottuk a Komplementer Hipnózis Egyesületet, a nem orvosi hipnózissal foglalkozók számára. Bevezettük a szuperviziót és a vizsgáztatást. Célunk, hogy a hipnózis egészséges, biztonságos alkalmazása kiemelt azonos magas szinten kerüljön megvalósitásra.

Továbbképzéseket az NGH speciális szakirodalomnak megfelelően alakitottuk ki: pl. orvosok, pszichológusok részére élettani és mélylélektani ismeretekre alapuló tanfolyamokat, a fogorvosok, természetgyógyászok részére szaktanfolyamokat, a menedzserképzés területén hypnocoach szabadalmaztatott tanfolyamokat indítottunk.
A hipnózis iránt érdeklődök részére szuperviziós esteket, nyílt napokat tartunk. Mindenki számára látogatható rendezvényük a nyílt hipnózis nap, melyet Balatonszemesen augusztus hónapban rendeztünk és rendezünk.

Szeretettel várjuk tanfolyamainkon mindazokat, akik a hipnózist meg akarják tanulni és eredményesen fel akarják használni.

 

 

Komplementer Hipnózis Egyesület 5 éves jubileumi klubnap 2013

Az egyesületi rendezvény előadásai

Dr. Marton Victor
KHE jubileumi köszöntő, a KHE 5 éves évfordulója és  eredményei

Marton Ildikó
Dr. Völgyesi Ferenc a Magyar hipnózisterápia uttörője

Az első világháború alatt anesztéziai lehetőségek hiánya miatt a betegek operációját hipnózis segítségével végezte. Vezetö politikusokat kezelt a II. világháború elött, és hipnózissal dolgozott a SOTE sebészetén.
Állatok hopnózisával és az orvosi hipnózissal foglalkozott tudományosan könyveiben.

Pap Lambert István
A mesmeri hipnózis használhatósága és értéke ma.

Először is köszönetnyilvánítás azért, hogy a Marton házaspár elsőként behozta Magyarországra a komplementer hipnózis oktatást, ezzel történelmet írva.

A betegségek, problémák tudatalatti okának hipnózisban történő egyszerű feltárása, majd feloldása Mesmer munkásságának, módszerének felhasználásával, a mai kor tudásával „finomítva“.

Dr. Ságh Bea
Tanulás és énfejlődés különböző szintjei egy mandalában hipnózis alatt
Az NLP egyik nagymestere, Robert B. Dilts szerint a tanulás és a változás, valamint az ezekhez tartozó kommunikáció a személyiség hat szintjén megy végbe. Ezek a szintek mandalára emlékeztető koncentrikus terekként is elképzelhetőek, melyeket nagyon gazdag vizuális jellemzőkkel, informatív szimbólumokkal lehet felruházni hipnózis alatt, rámutatva a legszükségesebb változás helyére és irányára.
Dr. Marton Victor
Quantum gyógyítás és a quantum hipnózis
A világban történő látasmód megváltozik, ha a fizikai és a materialista világból egy energetikus látásmódra térünk át. Ezután érthető, hogy minden energiából és információból áll.
Kruska Sinisa
Bevezetés a „részek terápiájába“ (Parts Therapy)
Az elöadás témája: a részek és a részek terápiája, fogalma, helye a terápiás folyamatban, az eljárás rövid magyarázata és bemutatása
Péter Tamás
A komplementer hipnózis jogi helyzete
Az előadás során azt szeretném bemutatni, hogy a nagyvilágban (USA, Anglia, Németország, Ausztrália, …) milyen szabályozottsággal van jelen a (komplementer) hipnózis, hipnoterápia, jelenleg milyen szabályozás van Magyarországon, s szerintem mi lenne a cél itthon.
Szeder Gyula
Csúcsteljesítmény időzítése hipnózissalSportolók felkészitése hipnózissal
Hetyéssy Tamás
Landolástól való félelem leküzdése Hipnózissal a repüléstöl való félelem kiküszöbölése
Dr. Ságh Bea
Bizonytalan női szerepek és a női életkör ciklusai hipnózisban
Dr. Varga András
A hipnózis sajátossága az energia viszonyában
Marton Ildikó
Spirituális hipnózis csoportban
Dave Elman és Jerry Kein hipnózisa alpján

 

KHE hipnózis nyílt klubnap Balatonszemesen 2014

Balatonszemesen a Szindbád hotel konferenciaterme a KHE klubtagok, hozzátartozóik és ismerőseik körében ismét teljesen megtelt. A klubnap megnyítóbeszéde után a hipnózis felhasználásával kapcsolatos élménybeszámoló előadások és az azt követő megbeszélések nagyon jó hangulatban zajlottak le.

A hipnózis széleskörű felhasználását bemutató előadások a KHE továbbképzésén elsajátóitott módszereket ábrázolták. Kiemelt szerepet kapott az pszichoterápiában tesztelt kezelés, a szemelyiségfejlesztés lépcsős módszere, valamint a sportolók hipnocoachinggal történt teljesesítménynövelése.

A klubnapon elhangzott előadások:

Marton Ildikó: A félelem és annak testi hatása
Dr. Ságh Beáta: Egyetemi teljesítmény javítása hipnoterápiával
Dr. Ságh Beáta: NB I-es focicsapat tréningje hipnoterápia segítségével
Dr. Marton Victor: Érzelmek enrgiája a hipnotikus gyakorlatban
Gáspár Attila: Nyelvi fordulatok, a hipnotikus kommunikáció könnyű és gyors sikeréért
Kruska Sinisa: Hogyan építsünk ki bizalmat a klienseinkkel
Kovács Judith: Matrix és a hipnózis

 

 

 • IMG_4718
 • IMG_4721
 • IMG_4724
 • IMG_4726
 • IMG_4731
 • IMG_4737
 • IMG_4745